11.06.2007 toimus üldkoosolek-teabepäev

11. juunil 2007 toimus ühingu üldkoosolek-teabepäev. Põhiline päevakorrapunkt oli aasta-aruande koosolek. Üritus jätkus tervise teabepäevaga.

Otsustati valida koosoleku juhatajaks Leo Kanep ja protokollijaks Mae Kruustik. Kinnitati päevakord. Eha Ilves tutvustas viimase aasta tegevust. Hetkel on 45 aktiivset liiget, tegevust alustati 5 liikmega. Juhatuse koosolekud on toimunud 5 korda aastas, kus on otsustatud EKL vabariiklikest koolitustest osavõtt ja ühingu teabepäevade-seminaride läbiviimine. Ühingu üritused on olnud 5 korda aastas. Hasartmängunõukogule esitatud projekt on koolitusprojekt, mis sisaldab teabepäevi, seminare ja tasuta nõustamisi. Eriti on nõutud tasuta nõustamised juriidika vallas, seda saab EKL juristilt. Revident Peeter Naaris leidis, et Valgamaa Kutsehaigete Ühingu finants- ja majandustegevus on korras. Võlgnevusi ei ole. Aruanded kinnitati ühehäälselt.

Ãœritus jätkus teabepäevaga “Tervis läbi sojatoodete”. Külas oli AS SOJA FOODS müügijuht Piret Nikopensius. Degusteerisime ka sojatooteid, saime teada soja kasulikkusest krooniliste haiguste ravis.

Osa võttis 29 inimest.

Comments are closed.