27.09.2005 toimus tervise teabepäev

27.septembril 2005.a.kell 13 -17  toimus Valgamaa Puuetega Inimeste Kojas Kungla tn. 15 kutsehaigetel  huvitav kohtumine – külla oli tulnud Tartust firma MIRRA – LUX ja  Põlvast  Stella.

MIRRA-LUX-see on 21.sajandi tervisekosmeetika, mida toodetakse taimedest, mis on pärit ökoloogiliselt puhtalt Siberi territooriumilt ja mõnedest meresaadustest . Neid töödeldakse külmtehnoloogiliselt, et tooted säilitaksid elusa energia, mis puudub keedukreemides.
MIRRA-LUX –see on terviklik, tervistav ja haigusi ennetav loodustoodete kompleks.
Tooted vastavad EL sertifikaadile.Nad ei sisalda antibiootikume, loomseid hormoone, loomseid rasvu, naftakeemiat, sünteetilisi värvaineid, emulgaatoreid jne.
Toodete koostisosad mõjutavad naha pindmisi kui süvakihte, toimivad positiivselt närvisüsteemile, normaliseerivad siseorganite tööd, toimivad organismi puhastavalt.
Kompleksne lähenemine inimese terviseprobleemidele!
Näide: immuunkaitse seisundi parandamine, bronhide, kopsude, maksa, neerude, liigeste haiguste ravi tulemuslikkuse suurendamine.
Firma esindaja Aire-Maria Tampõld  jagas kokkutulnutele näpunäiteid toodete kasutusosas, samuti sai salve proovida. Kes soovis osta tooteid, see ka sai seda teha. Stella näitas punkte inimese kehal, mida mõjutades valu väheneb. Küsimusi oli hästi palju, lepiti kokku, et kohtutakse veelgi tulevikus.

(08.10.2005 ilmus ka artiklina “Kutsehaigete tervisepäev” ajalehes Valgamaalane)

Comments are closed.